אוכל
צילום׃ ישראל אהרוני

לביבות מצה מתוקות של אהרוני

גרסה מתקתקה של אהרוני ללביבות המצה המפורסמות, שהן בין מצה בריי לבורמוליקוס וקצת גם וגם. בפנים מסתתרים תפוח עץ מגורר, דבש וכמה כפות של צימוקים, שהופכים אותן מארוחת ערב לארוחת ערב אפילו יותר כיפית

ישראל אהרוני | מגזין שופרסל | פורסם 25/04/24 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 מצות

2 ביצים

חצי כוס חלב

2 כפות דבש

תפוח, קלוף ומגורר בפומפיה גסה

3 כפות צימוקים

מעט מלח

אופן ההכנה:

מתכונים לפסח

1 מרסקים את המצות בידיים לפירורים קטנים.

2 מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.

3 יוצרים מהתערובת קציצות קטנות ומטגנים בחמאה משני הצדדים, עד שהן שחומות.